Nieuws

Nieuws - Het Fundament Architectuur

Slijkhuis transformeert naar duurzame woningen

Architectuur

Winterswijk, januari 2024 - Slijkhuis kondigt met trots de herontwikkeling aan van de historische gebouwen aan de Jonenstraat - Schoolstraat. Het besluit tot herontwikkeling komt voort uit de noodzaak tot verduurzaming van het huidige pand, en het voornemen om van Slijkhuis een toekomstbestendige onderneming te maken.

Herontwikkeling Jonenstraat - Schoolstraat

Vacature architect bij Slijkhuis

Vacature

Slijkhuis is op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Modern met landelijke twist - Het Fundament Architectuur

Strak Landelijk

Architectuur

Een strak vormgegeven woning in het buitengebied met de nodige warmte qua uitstraling dankzij de rieten kap die het woonvolume bedekt.

Strak landelijke villa

Modern met landelijke twist

Architectuur

In de rust van het Twentse landschap is het geluid van een bonte specht, een bosuil of een hert op het gazon is eerder regel dan uitzondering. Voor de opdrachtgever was het duidelijk dat dit de ideale leefomgeving vormt.

Modern met landelijke twist - Het Fundament Architectuur

Nieuwbouw hoofdkantoor Xpert Data Hengelo

Werken

Het Fundament Architectuur ontwierp het nieuwe hoofdkantoor voor Xpert Data in Hengelo. Xpert Data is importeur en distributeur van datacommunicatie- en netwerkproducten. De nieuwe faciliteit in Hengelo biedt in totaal 1.450 vierkante meter kantooroppervlak en 900 vierkante meter magazijnruimte.

Xpert Data Hengelo

Van ontwerp naar een smaakvolle stadswoning

Wonen

Eén van de grootste uitdagingen in het ontwerpproces van een architect is het overbrengen van je ideeën op de opdrachtgever. Eén van de meest gebruikte communicatiemiddelen hiervoor is de tekening. Het lezen van een tekening is voor veel mensen echter niet gemakkelijk. Het gebruik van foto’s/moodboard schetst voor de opdrachtgever vaak een beter en visueler beeld, met name in de beginfase van het traject.

Het Fundament Architectuur stadswoning_doetinchem

Schrijf u in

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden Nieuwsbrief