het fundament ontwerp binnen en buitenruimte

Over ons

Binnen Het Fundament Architectuur geloven wij in maatwerk op het gebied van architectuur en interieurarchitectuur. Iedere situatie is uniek en dit vraagt om op maat gemaakte oplossingen waarbij u als klant centraal staat. Architectuur en interieurarchitectuur zijn in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of u nou een nieuwbouwhuis of nieuw bedrijfspand wilt laten ontwerpen, uw woning of kantoor wilt verbouwen of uw winkelpand, kantoor of hotel van een vernieuwd imago wilt voorzien: onze visie op architectuur brengt u altijd het juiste antwoord. Lees meer over onze visie

Oorsprong

Het Fundament Architectuur is in 2003 opgericht door Eric Slijkhuis en heeft haar roots in de Achterhoek, namelijk in het Gelderse Winterswijk.De provincies Gelderland en Overijssel behoren tot ons primaire werkgebied. Maar over de afgelopen jaren is onze klantenkring steeds verder gegroeid, waardoor wij ook actief zijn in andere delen van Nederland en zelfs internationaal.

Werkwijze

Wat kunt u verwachten als u ons gaat inschakelen? Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u, werken wij met een stappenplan. Lees meer over ons stappenplan.  

Totaalproject

In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur met elkaar. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect in schakelen. Zo zorgen wij  voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein.

Projectbegeleiding

Een nieuwe woning of bedrijfspand laten (ver)bouwen is een heel traject. Graag wilt u dat ons ontwerp ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. Bij het project komt een hoop kijken en heeft u te maken met verschillende partijen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. 

Ons team

Bij Het Fundament Architectuur werken we met een hecht team samen aan uw opdracht. Binnen ons team zijn architecten, interieurarchitecten en interieurontwerpers actief.