Visie - Het Fundament Architectuur

Visie

Binnen Het Fundament Architectuur geloven wij in maatwerk. Iedere situatie is uniek en dit vraagt om op maat gemaakte oplossingen waarbij u als klant centraal staat. Architectuur en interieurarchitectuur zijn in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. Uw specifieke woonwensen of manier van werken staan daarbij centraal.

Ontwerpen van binnen uit

Onze (interieur)architecten ontwerpen van binnen uit. We starten dan ook met een grondige analyse van de situatie. Wat wordt de functie van het gebouw? Met welke ruimtes hebben we te maken? Hoe passen deze het beste bij elkaar? Hoe ziet de omgeving er uit? Wat zijn de belangrijke zichtlijnen? Hoe kunnen we maximaal gebruik maken van natuurlijk licht? Antwoorden op deze vragen helpen ons tijdens het ontwerpen van uw ideale woon- of werkomgeving. Zo starten we bij de basis (in huis) en ontwerpen van binnen uit, zodat het totaalplaatje klopt. 

Verrassende aanzichten

Goede zichtlijnen zorgen voor verrassende aanzichten en brengen buiten naar binnen, dit schept ruimte. Heldere plattegronden zorgen voor korte looplijnen en een logische verbinding tussen verschillende functies. Door rekening te houden met de stand van de zon kunnen we maximaal gebruik maken van het aanwezige natuurlijke licht. Schaduwwerking accentueert de lijnen in de gevels. Het interieur wordt verrijkt door toetreding van zonlicht, dit zorgt voor een fraai lichtspel.

Op elkaar afgestemd

Goede architectuur wordt versterkt door een fraai op maat gemaakt interieur. Binnen onze totaalprojecten stemmen wij uw gebouw en de binnenomgeving volledig op elkaar af. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend gebouw met een bijzonder interieur.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden? Neem dan contact met ons op via 0543 534 502. Onze architecten vertellen u graag meer.