Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

Bij Het Fundament Architectuur kijken we verder dan de architectuur en interieurarchitectuur van een gebouw. Ook de directe omgeving zoals een tuin of buitenverblijf moet naadloos aansluiten bij een woning of bedrijfspand. Tuinarchitectuur is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met (interieur)architectuur. Een onder architectuur aangelegde tuin versterkt de architectuur van een pand en zorgt voor een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Wij werken daarom regelmatig samen met tuinarchitecten die garant staan voor unieke, moderne en exclusieve tuinontwerpen.

Binnen en buiten met elkaar verbinden

In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. Als architecten en interieurarchitecten geven wij vorm aan uw leef- of werkomgeving. Een goede ruimtelijke indeling, de juiste routing en goede koppeling van functies zijn daarbij erg belangrijk. Dat geldt niet alleen voor de woning, maar ook voor de tuin. Moderne tuinarchitectuur op basis van een goed doordacht tuinontwerp zorgt voor een prachtige en naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Zo komen het ontwerp en de indeling van uw woning optimaal tot hun recht en zijn (interieur)architectuur en tuinarchitectuur volledig in balans.

Samenwerking met tuinarchitecten

Wij ondersteunen onze klanten graag bij totaalprojecten, waarbij architectuur, interieurarchitectuur en moderne tuinarchitectuur samenkomen. Indien gewenst kunnen wij voor uw project een externe tuinarchitect inschakelen, waarmee we zorgen voor een optimale wisselwerking tussen uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende buitenterrein. Op het gebied van tuinarchitectuur werken wij vaak samen met tuinarchitecten en landschapsarchitecten van exclusieve, toonaangevende tuinarchitecten en hoveniers, waaronder Hendriks Hoveniers. Zij zorgen in samenwerking met Het Fundament Architectuur voor een uniek en modern tuinontwerp dat volledig is afgestemd op de architectuur van uw woning, uw omgeving en leefstijl. De afstemming met hen kunnen wij op uw verzoek voor u organiseren.

Meer weten over tuinarchitectuur?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinarchitectuur en wilt u weten wat Het Fundament Architectuur hierbij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0543 534 502 of info@hetfundamentarchitectuur.nl. We gaan graag met u in gesprek.