Interieurarchitectuur - Het Fundament Architectuur

Interieurarchitectuur

Een goed interieurontwerp versterkt de architectuur van uw woning of bedrijfspand en zorgt voor een fraaie verbinding met de buitenruimte. Als interieurarchitecten geven wij vorm aan uw leef- of werkomgeving. Een goede ruimtelijke indeling, de juiste routing en goede koppeling van functies vinden wij erg belangrijk.

Onlosmakelijk verbonden

Bij Het Fundament Architectuur treft u de disciplines architectuur en interieurarchitectuur onder één dak. We zijn ooit begonnen als interieurarchitectenbureau, inmiddels zijn we gegroeid tot een volledig architectenbureau. Onze visie is dat architectuur en interieurarchitectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Of u nu nieuwbouwplannen heeft waarin u een integraal interieurontwerp wenst of uw bestaande woning of bedrijfspand wilt verbouwen, de (interieur)architecten van Het Fundament Architectuur denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Wanneer wij met een opdracht beginnen, brengen we allereerst structuur aan in de plattegronden. Uw specifieke woonwensen of manier van werken staan daarbij centraal. Wat wordt de functie van het gebouw? Hoe ziet de omgeving er uit? Wat zijn de belangrijke zichtlijnen? Hoe kunnen we maximaal gebruik maken van natuurlijk licht? Antwoorden op deze vragen helpen ons tijdens het ontwerpen van uw ideale woon- of werkomgeving.  Zo schakelen we namelijk de diverse woon- of werkfuncties op een logische wijze aan elkaar. Dit zorgt voor korte looplijnen en fraaie zichtlijnen. Een spel van licht en schaduwwerking draagt bij aan een spannend interieur.

Op maat gemaakt

Wij hebben een voorkeur voor op maat gemaakt meubilair. U kunt denken aan een unieke keuken, badkamer, trap, vaste kasten, balies, enzovoort. Maatwerk geeft ons de vrijheid om vormgeving, materialen en kleuren optimaal op elkaar en uw situatie af te stemmen. Ons doel is om u te ontzorgen van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van het werk.

Meer weten? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur en wilt u weten wat Het Fundament Architectuur voor u kan betekenen? Bekijk dan onze projecten.

Of neem direct contact met ons op via 0543 534 502. We vertellen u graag meer.