Lichtontwerp - Het Fundament Architectuur

Lichtontwerp

U heeft een prachtig ontworpen woning of bedrijfspand, maar door de verlichting komt dit niet tot zijn recht. Zonde! Zoals de zon door middel van licht en schaduwwerking de lijnen van de gevel en het interieur versterkt, is ook kunstlicht beeldbepalend voor uw woning of gebouw.

Lichtontwerp

In huis of in uw werkomgeving heeft u extra verlichting door middel van kunstlicht nodig. Daarom is een goed doordacht plan voor de vaste basisverlichting in uw woning of bedrijfspand essentieel. Een lichtontwerp maakt dan ook veelal onderdeel uit van onze interieurontwerpen. Het lichtplan voorziet in goed werklicht, oriĆ«ntatie verlichting en vaste decoratieve verlichting. Op welke plekken heeft u licht nodig? Wat voor soort licht heeft u hier nodig? Heeft u bijvoorbeeld goed licht nodig om te kunnen werken, betreft het een vergaderruimte of heeft de ruimte juist sfeerverlichting nodig? Op welke plekken zou de aansluiting voor de lamp nodig zijn? 

In onze lichtplannen vindt u ook een voorstel voor de toe te passen armaturen. Ons ontwerp is daarmee niet alleen functioneel maar sluit ook esthetisch aan bij uw gebouw of interieur. Door alles op elkaar af te stemmen, versterken alle onderdelen elkaar. Zo kunt u optimaal werken of genieten in uw woning of gebouw. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden? Neem dan contact met ons op via 0543 534 502. Wij vertellen u graag meer.