interieurarchitectuur werken - Het Fundament Architectuur

Interieurarchitectuur werken

Uw bedrijfspand moet bij uw organisatie passen. Naast de buitenkant, is ook de interieurarchitectuur van uw kantoor van belang. Een goed interieurontwerp versterkt namelijk de architectuur van het pand en zorgt voor een fraaie verbinding met de buitenruimte. 

Moet uw bedrijfspand nog ontworpen worden of wilt u uw bestaand pand renoveren? Onderschat dan de kracht van een goed interieurontwerp niet. Als interieurarchitecten geven wij vorm aan uw werkomgeving. Een goede ruimtelijke indeling, de juiste routing en goede koppeling van functies van de ruimtes vinden wij erg belangrijk. 

Passend bij uw organisatie

De interieurarchitectuur moet bij uw bedrijf passen. Voor het ene bedrijf is een kantoorontwerp nodig, het andere bedrijf zoekt een winkelontwerp. Bent u actief in de horeca, dan past een restaurantontwerp of hotelontwerp bij uw organisatie. Onze architecten spelen hier uiteraard op in. 

Onlosmakelijk verbonden

Bij interieurarchitectenbureau Het Fundament Architectuur treft u de disciplines architectuur en interieurarchitectuur onder één dak. Onze visie is dat architectuur en interieurarchitectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Of u nu nieuwbouwplannen heeft waarin u een integraal interieurontwerp wenst of uw bestaande kantoorruimte wilt verbouwen, onze (interieur)architecten denken graag met u mee.

Onze werkwijze

Wanneer wij met een opdracht beginnen, brengen we allereerst structuur aan in de plattegronden. Uw manier van werken staat daarbij centraal. Wat wordt de functie van het pand? Hoe ziet de omgeving er uit? Wat zijn de belangrijke zichtlijnen? Hoe kunnen we maximaal gebruik maken van natuurlijk licht? Antwoorden op deze vragen helpen ons tijdens het ontwerpen van uw ideale werkomgeving.  Zo schakelen we namelijk de diverse werkfuncties op een logische wijze aan elkaar. Dit zorgt voor korte looplijnen en fraaie zichtlijnen. Een spel van licht en schaduwwerking draagt bij aan een spannend interieur.

Op maat gemaakt

Wij hebben een voorkeur voor op maat gemaakt meubilair. U kunt denken aan een unieke kantoortuin, balie, trap, vaste kasten, enzovoort. Maatwerk geeft ons de vrijheid om vormgeving, materialen en kleuren optimaal op elkaar en uw situatie af te stemmen. Ons doel is om u te ontzorgen van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van het werk.

Meer weten? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur en wilt u weten wat Het Fundament Architectuur voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0543 534 502. We vertellen u graag meer.