wit gestucte modern landelijke rietgedekte woning met gerende kap in buitengebied

Architect

Heeft u (ver)bouwplannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand en bent u hiervoor op zoek naar een goede architect? Het Fundament Architectuur helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw architectuurproject. Wij kunnen u begeleiden gedurende het volledige traject, van ontwerp tot oplevering van het project. Indien gewenst kunnen wij hierbij ook de interieurarchitectuur en tuinarchitectuur voor u verzorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat binnenruimte, buitenruimte en architectuur perfect op elkaar aansluiten en optimaal passen bij uw wensen en behoeften.

Architectenbureau in Winterswijk met voorliefde voor tijdloze, moderne architectuur

Het Fundament Architectuur is een architectenbureau in Winterswijk. Wij ontwerpen woningen en utiliteitsgebouwen in uiteenlopende bouwstijlen met een voorliefde voor tijdloze architectuur: van modern landelijk tot strak en modern. Wij leveren hiervoor een totaalconcept waarbij we u gedurende het gehele bouwtraject van A tot Z kunnen ontzorgen door de volledige projectbegeleiding op ons te nemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op het gebied van planning, budget en werkzaamheden. En door alle onderdelen in één hand te houden zorgen wij voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein. Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens een selectie van onze projecten

Maatwerk architectuur

Binnen Het Fundament Architectuur geloven wij in maatwerk. Iedere klant en situatie is uniek en dit vraagt om op maat gemaakte oplossingen waarbij u als klant centraal staat. In onze visie zijn architectuur en interieurarchitectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze architect benadert elk ontwerpvraagstuk van binnenuit en verbindt zo de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door uw voorkeuren, het beoogde gebruik en de locatie. Uw specifieke woonwensen of manier van werken staan daarbij centraal. Onze architect zorgt voor een vertaling van uw wensen en al deze ingrediënten in een uniek en passend ontwerp

Projectbegeleiding door ervaren architect

Wij beseffen dat bouwen of verbouwen een grote investering van tijd en geld is. U wilt natuurlijk graag dat uw woning of bedrijfspand ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt zoals onze architect het voor u heeft ontworpen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. Het laten bouwen of verbouwen van een (nieuwe) woning of bedrijfspand is een heel traject waarbij een hoop komt kijken, omdat u te maken heeft met veel verschillende partijen. Als het voorlopig ontwerp door u is goedgekeurd, kan onze architect in samenspraak met u een bouwteam samenstellen. Dit team van aannemer, installateur en indien noodzakelijk andere professionals voorziet u van een eerste raming van de bouwkosten. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er telkens intensief contact tussen alle partijen. Per bouwproject is er één aanspreekpunt, ofwel een architect ofwel een interieurarchitect, die u op de hoogte houdt tijdens het project. Daardoor krijgt u meer helderheid en voorkomt u verrassingen op het gebied van planning en het verdere ontwerp- en bouwproces. 

Wat doet onze architect voor u?

Voor onze architect van start gaat, gaan we altijd eerst met u in gesprek om elkaar te leren kennen en u het vertrouwen te geven dat wij u begrijpen en uw visie en wensen waar kunnen maken. Wij luisteren naar uw wensen en onderzoeken samen de mogelijkheden. Samen bepalen we de belangrijkste ingrediënten van het ontwerp en zorgen we op basis van uw woonwensen letterlijk voor het fundament van uw nieuwe woning. Ons ontwerpproces is op een heldere wijze onderverdeeld in de volgende stappen:

  1. Oriënterend gesprek
  2. Concept ontwerp
  3. Voorlopig ontwerp
  4. Voorcalculatie
  5. Definitief ontwerp en vergunning
  6. Interieurontwerp en lichtplan
  7. Werkvoorbereiding en verfijnen
  8. Begeleiden en controleren

Bent u benieuwd wat onze architect precies doet tijdens deze verschillende fasen van uw bouwproject? Lees er meer over in onze werkwijze.

Maak een afspraak met onze architect in Winterswijk

Het Fundament Architectuur is gevestigd in Winterswijk maar werkzaam door heel Nederland. Dus of u nu nieuw wilt gaan bouwen in de Achterhoek of in Het Gooi, wij ontwerpen vol passie uw nieuwe woning of bedrijfspand en begeleiden u graag gedurende het hele traject. Neem contact met ons op voor een afspraak via (0543) 534 502 of info@hetfundamentarchitectuur.nl. Onze architect gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.