Interieurarchitectuur - Het Fundament Architectuur

Interieurarchitectuur wonen

U wilt graag met plezier in uw woning wonen. Naast de buitenkant, is ook de interieurarchitectuur van uw woning van belang. Een goed interieurontwerp versterkt namelijk de architectuur van uw woning en zorgt voor een fraaie verbinding met de buitenruimte. 

Moet uw nieuwe woning nog ontworpen worden of wilt u uw bestaande woning renoveren? Onderschat dan de kracht van een goed interieurontwerp niet. Als interieurarchitecten geven wij vorm aan uw leefomgeving. Een goede ruimtelijke indeling, de juiste routing en goede koppeling van functies van de ruimtes vinden wij erg belangrijk. 

Onlosmakelijk verbonden

Bij interieurarchitectenbureau Het Fundament Architectuur treft u de disciplines architectuur en interieurarchitectuur onder één dak. Onze visie is dat architectuur en interieurarchitectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Of u nu nieuwbouwplannen heeft waarin u een integraal interieurontwerp wenst of uw bestaande woning wilt verbouwen, onze (interieur)architecten denken graag met u mee.

Onze werkwijze

Wanneer wij met een opdracht beginnen, brengen we allereerst structuur aan in de plattegronden. Uw specifieke woonwensen staan daarbij centraal. Wat wordt de functie van de woning? Hoe ziet de omgeving er uit? Wat zijn de belangrijke zichtlijnen? Hoe kunnen we maximaal gebruik maken van natuurlijk licht? Antwoorden op deze vragen helpen ons tijdens het ontwerpen van uw ideale woonomgeving. Zo schakelen we namelijk de diverse woonfuncties op een logische wijze aan elkaar. Dit zorgt voor korte looplijnen en fraaie zichtlijnen. Een spel van licht en schaduwwerking draagt bij aan een spannend interieur.

Op maat gemaakt

Wij hebben een voorkeur voor op maat gemaakt meubilair. Bij op maat gemaakt meubilair kunt u denken aan een unieke keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, trap, vaste kasten. Maar naast meubilair maken wij ook altijd interieurplannen op maat. Wilt u bijvoorbeeld een smart home? Dan passen we het ontwerp daar op aan. Maatwerk geeft ons de vrijheid om vormgeving, materialen en kleuren optimaal op elkaar en uw situatie af te stemmen. Ons doel is om u te ontzorgen van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van het werk.

Meer weten? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur en wilt u weten wat Het Fundament Architectuur voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0543 534 502. We vertellen u graag meer.