smart home ontwerp - Het Fundament Architectuur

Smart home ontwerp

Wonen in een slim en duurzaam huis, dat is wonen in een Smart Home. De (interieur)architecten van Het Fundament Architectuur zien het als een uitdaging om een woning op te bouwen en in te richten als een Smart Home.

Slim en duurzaam wonen

Een Smart Home bestaat uit meerdere elementen. Allereerst streven onze architecten en interieurarchitecten ernaar om uw huis zo duurzaam mogelijk te maken. Dit betekent voor u zo laag mogelijke energie kosten. Denk hierbij aan de duurzame bouw van uw woning o.a. door middel van uitstekende isolatie en ventilatie en 3-dubbele beglazing. Daarnaast is een Smart Home, zoals de naam al doet vermoeden, een intelligent huis die met u mee denkt. Het bedienen van de verlichting en andere apparaten met een App vanuit uw huis of op afstand, domotica of een intelligente keuken behoren tot de mogelijkheden.

Flexibele architectuur

We zien het daarnaast als een uitdaging om een Smart Home zo in te richten dat ze flexibel zijn voor alle leeftijdsgroepen. Een woning die eenvoudig om te bouwen is van de ene levensfase naar de andere. Denk aan in hoogte verstelbare keukens, aan te passen badkamers of flexibele trappen. Wij denken graag met u mee.

Samenwerking met Scheek Tailored Residence

Slimme technologie die het wooncomfort verhoogt: een investering in het heden en de toekomst. Smart living wordt door een aantal experts aangeboden, echter mist vaak de schakel tussen stijl en technologie, tussen inbouw en op maat, tussen het tegemoet komen van een wens en het werkelijk vervullen van een wens. Scheek Tailored Residence is onze ideale partner wanneer het gaat om bijzonder mooie oplossingen waarbij perfecte integratie en op maat designs centraal staan. Geluid verwerkt in een object in de woonkamer, een televisie in een badkamerspiegel, het sluiten van een keukenraam vanuit de slaapkamer: de mooie en intuïtieve dingen die een thuis nog aangenamer maken.

Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden van een Smart Home. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen Smart Home? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.