wit gestucte modern landelijke rietgedekte woning met gerende kap in buitengebied

Architectuur

Heeft u (ver)bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand en bent u hiervoor op zoek naar een architect die u kan helpen bij het ontwerp? Neem dan eens contact op met onze architecten.

Binnen Het Fundament Architectuur geloven wij in maatwerk. Iedere situatie is uniek en dit vraagt om op maat gemaakte oplossingen waarbij u als klant centraal staat. Of u nou een nieuwbouwhuis of nieuw bedrijfspand wilt laten ontwerpen, uw woning of kantoor wilt verbouwen of uw winkelpand, kantoor of hotel van een vernieuwd imago wilt voorzien: onze visie op architectuur brengt u altijd het juiste antwoord.

Architectuur

Als architect ontwerpen wij woningen en utiliteitsgebouwen in uiteenlopende bouwstijlen. Wij hebben een voorliefde voor tijdloze architectuur, van modern landelijk tot strak en modern. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door de locatie, uw voorkeuren en het beoogde gebruik. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend gebouw. Neem een kijkje bij onze projecten. 

Totaalproject

Bij ons zijn architectuur en interieurarchitectuur in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur met elkaar. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect inschakelen. Zo zorgen wij  voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein.

Projectbegeleiding

Een nieuwe woning of bedrijfspand laten (ver)bouwen is een heel traject. Graag wilt u dat ons ontwerp ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. Bij het project komt een hoop kijken en heeft u te maken met verschillende partijen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij de aannemersselectie. Afhankelijk van uw project stellen wij een team van aannemer, installateur, interieurbouwer en schilder samen. Tijdens de bouwfase kunt u van onze expertise gebruik maken. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er telkens intensief contact tussen alle partijen. Hierdoor profiteert u van veel toegevoegde waarde inzake planning en kostenbeheersing.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden bij het realiseren van uw bouw- of verbouwplannen? Bekijk dan onze projecten. Of neem direct contact met ons op via 0543 534 502. We vertellen u graag meer.