woonkamer ontwerp - Het Fundament Architectuur

Woonkamer ontwerp

Bij het ontwerp van een huis telt natuurlijk niet alleen de architectuur van het huis mee, ook het interieur is bepalend voor de look & feel van een woning. Bij de nieuwbouw van een huis kunt u ervoor zorgen dat het interieur van uw huis zo wordt ontworpen dat het past bij uw persoonlijke stijl. Of u nu houdt van strak en modern of juist van vintage, de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur zullen samen met u het interieur van uw dromen ontwerpen. Het streven van onze interieurarchitecten is om uw huis van binnenuit te ontwerpen, het interieur vormt de basis en is zo in perfecte balans met de architectuur.

Interieurdesign woonkamer

Het uitgangspunt voor het interieurdesign van de woonkamer zijn uw wensen, voorkeuren en idee├źn die aan de hand van een intakegesprek in kaart worden gebracht. Met onze professionele visie zorgen wij ervoor dat het interieur van uw woonkamer maatwerk is. De woonkamer is immers het hart van uw huis, een plek waar u veel tijd door brengt, op zoek bent naar comfort en daarnaast ook andere mensen wilt ontvangen. Daarnaast zorgen de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur ervoor, in samenspraak met de architect, dat het exterieur en het interieur van het nieuwbouw huis naadloos in elkaar overlopen. Op deze manier ontstaat een ideale combinatie.

Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van woonkamer ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woonkamer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.