interieurarchitect keuken - Het Fundament Architectuur

Interieurarchitect keuken

Wilt u uw bestaande keuken verbouwen of een nieuwe keuken realiseren en bent u daarvoor op zoek naar een interieurarchitect? Dan bent u bij Het Fundament Architectuur aan het juiste adres: keukenontwerp van A tot Z.

Ervaring met keuken ontwerp

Onze interieurarchitecten hebben vele projecten op het gebied van keukenontwerp afgerond. Van een compleet nieuwe keuken in een nieuwbouwhuis tot een keukenontwerp binnen een bestaande ruimte. Van open keukens tot gesloten keukens en van moderne keukens tot landelijke keukens. Bekijk onze projecten om enkele van de keukens, die onze interieurarchitecten hebben gerealiseerd, te zien.

Interieurarchitect: functioneel keuken ontwerp

Bij het ontwerp van een keuken houden onze interieurarchitecten rekening met de vele randvoorwaarden en functionaliteiten waaraan een keuken moet voldoen: de functionaliteit, de hoeveelheid opbergruimte, het design van laden en kasten, de opstelling van de keuken, eventuele aansluiting met de woonkamer en/of eetkamer en uiteraard de stijl van de keuken. In samenspraak met u, de opdrachtgever, realiseren wij een keuken die volledig aansluit bij uw wensen. Op deze manier wordt uw wooncomfort vergroot. Wanneer u er prijs op stelt, kunnen onze interieurarchitecten u ook ondersteunen bij de daadwerkelijke bouw of verbouwing van de keuken. Wij verzorgen de bouwbegeleiding, waaronder o.a. het projectmanagement, het design, de planning en het budget valt. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u uiteindelijk genieten van uw nieuwe keuken. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw keuken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze interieurarchitecten.