interieur ontwerp - Het Fundament Architectuur

Interieur ontwerp

Zoveel mensen, zoveel smaken. Een interieur ontwerp is een persoonlijk verhaal. Samen geven wij invulling aan uw ruimte, geheel naar uw wensen zodat het precies bij u past. Daar gaat het om.

Ontdek de meerwaarde van een interieur ontwerp. Met de frisse blik van een interieurarchitect en diverse tips creëer je samen het optimale woon- en/of werkgenot. Wat zijn de mogelijkheden voor een meubelopstelling binnen de afmetingen van uw woonkamer of bedrijfsruimte? Welke kleuren kunnen gebruikt worden? Waar zijn lichtpunten nodig? Enkele vragen waar ons team van ervaren interieurarchitecten u graag antwoord op geeft.

Ons doel: een verrassend interieur ontwerp, iedere keer weer

Wij zien het als een grote uitdaging om van elke opdracht een bijzonder project te maken, een verrassend ontwerp waar u zelf niet aan gedacht had. In het intakegesprek luisteren we naar uw wensen. We bekijken hoe de verschillende ruimtes op elkaar aansluiten en of de routing logisch is. Om te komen tot een passend interieur ontwerp stellen we onszelf en u de volgende vragen:

  • Kloppen de verhoudingen?
  • Is er voldoende vrije ruimte voor een ruimtelijk gevoel?
  • Zijn er heldere zichtlijnen?
  • Zijn de verbindingen logisch?
  • Welke stijl zoekt u?
  • Wat is het beschikbare budget?

Pas de sfeer in uw ruimte aan met een goed verlichtingsplan

Om het ontwerp helemaal af te maken is een doordacht verlichtingplan een must. Het lichtplan kan het interieur ontwerp zowel maken als breken. Vaak zijn in het verlichtingsplan een veelvoud aan lichtpunten ingetekend. Bedenk hierbij dat niet alle verlichting tegelijkertijd aan hoeft. Het is altijd fijn om met de verlichting diverse sferen te creëren, en dit aan de verschillende jaargetijden aan te kunnen passen.

Meer weten?

Meer weten over onze kijk op interieur ontwerp of benieuwd naar wat Het Fundament Interieurarchitecten voor u kan betekenen? Bel 0543-534 502 voor informatie of een afspraak.