winkel ontwerp - Het Fundament Architectuur

Winkel ontwerp

Bij de bouw van een bedrijfspand telt natuurlijk niet alleen de architectuur van het gebouw mee, bij de bouw van een bedrijfspand kunt u ervoor zorgen dat het interieur van uw bedrijfsgebouw zo wordt ontworpen dat het past bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Of u nu houdt van strak en modern of juist van vintage, de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur zullen samen met u het interieur van uw dromen voor uw winkel ontwerpen.

Interieurdesign winkel voor meer omzet

Het uitgangspunt voor het interieurdesign van de winkel zijn uw wensen, voorkeuren en idee├źn die aan de hand van een intakegesprek in kaart worden gebracht. Met onze professionele visie zorgen wij ervoor dat het interieur van uw winkel niet alleen bij u past, maar ook zorgt voor meer omzet en sales. De winkel is immers de plek waar u uw klanten ontvangt en uw omzet realiseert. Daarnaast zorgen de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur ervoor, in samenspraak met de architect, dat de architectuur en het interieur van het winkelpand naadloos in elkaar overlopen. Op deze manier ontstaat een ideale combinatie.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van winkel ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwerp van uw (toekomstige) winkel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.