hotel ontwerp - Het Fundament Architectuur

Hotel ontwerp

Bij het ontwerp van een hotel draait het niet alleen om de architectuur, ook het interieur draagt in grote mate bij aan de uitstraling van een hotel. De kunst hierbij is om ervoor te zorgen dat het interieur van het logement past bij de uitstraling en stijl van het concept. Een hotel kan onderscheidend zijn vanwege een uitgesproken smaak of stijl en de (interieur)architecten van Het Fundament Architectuur zijn erin gespecialiseerd om de vertaalslag hiervan te maken naar het interieur van uw hotel.

Hotel ontwerp met sfeer en beleving

Een hotel is een plek waar mensen komen om te ontspannen tijdens een vakantie of een weekend weg of waar zakenmensen komen om te relaxen na een inspannende werkdag. Deze kenmerken worden door onze designers verenigd in zowel het design als de functionaliteit van het hotelpand. Wij ontwerpen een hotel die past bij uw wensen, voorkeuren en ideeën, welke aan de hand van een intakegesprek in kaart zijn gebracht. In samenwerking met onze architect zorgen onze interieurarchitecten er zelfs voor dat de architectuur en het interieur van uw hotel naadloos in elkaar overlopen. Wij creëren sfeer en beleving, waardoor de uitstraling van uw hotel zowel origineel als smaakvol zal zijn.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van hotel ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwerp van uw (toekomstige) hotel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.