interieur kantoor - Het Fundament Architectuur

Kantoor ontwerp

Bij de nieuwbouw van een bedrijfspand draait het niet alleen om de architectuur, ook het interieur draagt in grote mate bij aan de uitstraling van een bedrijfsgebouw. De kunst hierbij is om ervoor te zorgen dat het interieur van het pand bij uw bedrijf past en wat over uw organisatie zegt. Iedereen heeft een eigen smaak of stijl en de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur zijn erin gespecialiseerd om de vertaalslag hiervan te maken naar het interieur van uw kantoor of bedrijfspand.

Interieurdesign kantoor

Het kantoor is een plek waar u komt om werk te verzetten en resultaten te boeken, een plek waar zowel functionaliteit als design erg belangrijk zijn. Deze kenmerken worden door onze designers verenigd in zowel het design als de functionaliteit van uw kantoorpand. Wij ontwerpen een kantoor die past bij uw wensen, voorkeuren en idee├źn, welke aan de hand van een intakegesprek in kaart zijn gebracht. In samenwerking met de architect zorgen onze interieurarchitecten er zelfs voor dat het exterieur en het interieur van uw kantoorpand naadloos in elkaar overlopen. Een ideaal samenspel.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van kantoor ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwerp van uw (toekomstige) kantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.