Renovatie - Het Fundament Architectuur

Architectuur

Renovatie

Voldoet uw bestaande woning niet meer aan uw woonwensen? Laat uw woning dan renoveren. Onze architecten helpen u graag bij het ontwerpen van de verbouwing van uw woning. 

Woning renoveren

U hoeft niet direct te verhuizen wanneer uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen voldoet. Bespreek met onze architecten wat uw wensen zijn. Hoe moet uw gerenoveerde woning er uit komen te zien? Waar moet het verbouwde huis aan voldoen? Wat is uw smaak en waar moeten we rekening mee houden? Met de antwoorden op deze vragen starten wij met het herontwerpen van uw woning. Zo zorgen we voor de visualisatie van uw ideale, gerenoveerde woning. Onze architecten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van woningen die bij onze klanten passen. Lees meer over onze werkwijze.

TeamTeam

Benieuwd naar het team van Het Fundament Architectuur?

Bekijk ons team

Totaalprojecten

Bij Het Fundament Architectuur zijn architectuur en interieurarchitectuur in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. 

We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur met elkaar. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect inschakelen. Zo zorgen wij  voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein.

Projectbegeleiding

Uw woning laten verbouwen is een heel traject. Graag wilt u dat ons ontwerp ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. Bij het project komt een hoop kijken en heeft u te maken met verschillende partijen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. 

Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij de aannemersselectie. Afhankelijk van uw project stellen wij een team van aannemer, installateur, interieurbouwer en schilder samen. Tijdens de bouwfase kunt u van onze expertise gebruik maken. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er telkens intensief contact tussen alle partijen. Hierdoor profiteert u van veel toegevoegde waarde inzake planning en kostenbeheersing.

Architectuur

Als architect ontwerpen wij woningen uiteenlopende bouwstijlen. Wij hebben een voorliefde voor tijdloze architectuur, van modern landelijk tot strak en modern. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door de locatie, uw voorkeuren en het beoogde gebruik. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend gebouw. Bekijk ook eens onze projecten.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden bij het realiseren van uw verbouwplannen? Neem dan contact met ons op. Onze architecten vertellen u graag meer. 

Het Fundament Architectuur
"

Uw bestaande woning renoveren? Schakel onze architecten in

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief
Renovatie - Het Fundament Architectuur