Nieuwbouw - Het Fundament Architectuur

Architectuur

Nieuwbouw

Beschikt u over een perceel waarop u met behulp van een architect uw ideale woning wilt verwezenlijken? Het Fundament Architectuur helpt u hier graag bij.

Woonwensen

Een nieuw huis laten bouwen is een groot project. Een project dat uiteraard start bij de vraag: hoe moet uw woonhuis er uit komen te zien? U heeft vast globaal wel een idee, maar voor de details kunt u hulp gebruiken. Wat zijn uw woonwensen? Waar moet uw woning aan voldoen? Wat is uw smaak en hoe ziet de omgeving van uw woning er uit? Met de antwoorden op deze vragen starten wij met het ontwerpen van uw woning. Zo zorgen we voor de visualisatie van uw ideale woning. Onze architecten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van woningen die bij onze klanten passen. Lees meer over onze werkwijze.

TeamTeam

Benieuwd naar het team van Het Fundament Architectuur?

Bekijk ons team

Totaalprojecten

Bij Het Fundament Architectuur zijn architectuur en interieurarchitectuur in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. 

We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur met elkaar. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect inschakelen. Zo zorgen wij  voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein.

Projectbegeleiding

Een nieuwe woning laten bouwen is een heel traject. Graag wilt u dat ons ontwerp ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. Bij het project komt een hoop kijken en heeft u te maken met verschillende partijen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. 

Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij de aannemersselectie. Afhankelijk van uw project stellen wij een team van aannemer, installateur, interieurbouwer en schilder samen. Tijdens de bouwfase kunt u van onze expertise gebruik maken. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er telkens intensief contact tussen alle partijen. Hierdoor profiteert u van veel toegevoegde waarde inzake planning en kostenbeheersing.

Architectuur

Als architect ontwerpen wij woningen uiteenlopende bouwstijlen. Wij hebben een voorliefde voor tijdloze architectuur, van modern landelijk tot strak en modern. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door de locatie, uw voorkeuren en het beoogde gebruik. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend gebouw. Bekijk ook eens onze projecten.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden bij het realiseren van uw bouwplannen? Neem dan contact met ons op. Onze architecten vertellen u graag meer.

Het Fundament Architectuur
"

Laat uw nieuwe woning door onze (interieur)architecten verwezenlijken

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief