Nieuwbouw - Het Fundament Architectuur

Architectuur

Architect huis bouwen

U staat te kijken naar de plek waar u over een tijd uw droomhuis wilt laten bouwen. Een nieuw huis, helemaal ontworpen en gebouwd naar uw eigen wensen en smaak. Om uw woondromen uit te laten komen en maximaal woonresultaat te behalen, is het raadzaam om een goede architect in de hand te nemen. De architecten van Het Fundament Architectuur helpen u graag om uw nieuwe droomhuis voor u te ontwerpen en realiseren.

Nieuw huis bouwen: onze werkwijze

Voor onze architect van start gaat, gaan we altijd eerst met u in gesprek om elkaar te leren kennen en u het vertrouwen te geven dat wij u begrijpen en uw visie en wensen waar kunnen maken. Wij luisteren naar uw wensen en onderzoeken samen de mogelijkheden. Samen bepalen we de belangrijkste ingrediënten van het ontwerp en zorgen we op basis van uw woonwensen letterlijk voor het fundament van uw nieuwe woning. Wilt u weten wat u van ons kunt verwachten als u ons gaat inschakelen om een nieuw huis te laten ontwerpen en bouwen? In ons stappenplan hebben we dit overzichtelijk voor u beschreven.

TeamTeam

Benieuwd naar het team van Het Fundament Architectuur?

Bekijk ons team

Uw architect voor een uniek huis

Als architect ontwerpen wij woningen en gebouwen in uiteenlopende bouwstijlen. Wij hebben een voorliefde voor tijdloze architectuur, van modern landelijk tot strak en modern. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door de locatie, uw voorkeuren en het beoogde gebruik. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend en uniek gebouw. Welke stijl uw voorkeur ook heeft, wij zijn in staat om uw droomwoning tot in detail voor u te realiseren. Bekijk ook eens onze projecten voor meer inspiratie.

Wij ontwerpen leefruimten gebaseerd op uw woonwensen

Bij Het Fundament Architectuur beginnen we elk ontwerp van binnenuit, de plek waar u verblijft. Centraal in onze ontwerpfilosofie staat dat we leefruimten ontwerpen, gebaseerd op de woonwensen van de bewoners. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vertalen ze naar een prachtig en doordacht ontwerp. De uiteindelijke leefruimten en de gekozen indeling vormen het hart en de basis van uw woning, de buitenzijde van uw nieuwbouw woning vormt de schil die als een maatpak om uw woonwensen wordt vormgegeven.

Optimale verbinding tussen architectuur en omgeving van uw nieuwbouw huis

Bij het ontwerpen en realiseren van een unieke moderne villa spelen praktische en esthetische aspecten een grote rol. Daarnaast is één van de belangrijkste elementen bij het ontwerpen van uw nieuwe woning de relatie tussen architectuur en omgeving. Door de juiste relaties en verbindingen te leggen tussen woonfuncties en de omgeving vergroten wij uw leefruimte en creëren we een optimaal gevoel van vrijheid. Daarbij gaat veel aandacht uit naar zichtlijnen, lichtinval en positionering van ruimten. Kiest u bijvoorbeeld voor een architectuurstijl die één geheel vormt met de omgeving of juist voor een stijl die daarmee in contrast is? Onze visie op architectuur brengt u altijd het juiste antwoord.

Onze archictect ontzorgt u van A tot Z bij het bouwen van uw nieuwe huis

In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect inschakelen. Zo zorgen wij voor een optimale koppeling van het gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein. Ook kunnen wij de volledige projectbegeleiding van uw nieuwbouw huis verzorgen. Dat scheelt u veel afstemming met alle betrokken partijen en zo weet u zeker dat ons ontwerp van uw woning ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. 

Maak een afspraak met Het Fundament Architectuur

Het Fundament Architectuur is werkzaam door heel Nederland. Dus of u nu een nieuw huis in de Achterhoek wilt bouwen of in Het Gooi, wij ontwerpen vol passie uw nieuwe woning en begeleiden u graag gedurende het hele traject. Neem contact met ons op voor een afspraak via (0543) 534 502 of info@hetfundamentarchitectuur.nl. Onze architect gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Het Fundament Architectuur
"

Laat uw nieuwe woning door onze (interieur)architecten verwezenlijken

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief