Interieurarchitectuur

Slim werken

Vanuit Contict in Oldenzaal kregen wij de vraag om mee te denken over de invulling van hun kantoorpand. Bij Contict draait alles om het nieuwe werken, door henzelf ook wel het slimme werken genoemd. Overtuigd door wat het slimme werken voor hen zelf doet, begeleiden de professionals van Contict bedrijven naar de ideale werkomgeving. Rondom ICT, maar ook daarbuiten. Het is meer dan alleen techniek. Het slimme werken volgens Contict is dat wat nodig is om het maximale uit het team en het werk te halen.

Het slimme werken

Voor een bedrijf dat een fervent aanhanger is van het slimme werken, is het niet heel verrassend dat we bij Contict ook technieken van het slimme werken hebben toegepast. Onze architecten maakten een kantoorontwerp waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van het pand een make-over heeft gekregen. Een make-over die past bij de manier van werken van Contict.

Details
Object Kantoor
Opdracht Verbouw
Opdrachtgever Zakelijk
Locatie Oldenzaal
Status Gerealiseerd in 2016
TeamTeam

Bij dit project waren Eric en Stephan betrokken. Benieuwd naar de rest van ons team?

Lees meer over ons

Vergaderen, flexwerken en overleggen

Formeel én informeel vergaderen is nu in het pand van Contict makkelijker én leuker geworden en ook de aanwezigheid van de flexwerkplekken maakt het slimme werken eenvoudiger.

Aangepaste gevel

In ons ontwerp is o.a. ruimte voor het advies voor een aangepaste gevel bij de conferentieruimte, zodat er sprake is van veel meer natuurlijke lichtinval, wat efficiënt werken stimuleert. Ook de trainingsruimte van Contict gaven we een upgrade.

Daarnaast gaven onze architecten een advies voor de materialen en kleuren in het gehele pand en namen ze in hun ontwerp een plan voor al het kantoormeubilair mee. Ook ontwierpen ze een maatwerk displayruimte voor het presenteren van de telecomproducten van Contict.

Eric:
"

Het kantoorpand van Contict sluit nu helemaal aan bij hun eigen, slimme manier van werken.

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates. Aanmelden nieuwsbrief
Overzicht vergaderen