Projecten

Projecten Het Fundament Architectuur

Interieur in zwart en wit

interieurarchitectuur

Dit echtpaar kwam bij ons met de vraag of wij een oase van rust voor ze wilden ontwerpen, waar ze na hun drukke en verantwoordelijke banen helemaal tot zichzelf konden komen.Alles in de woning is erop gericht om die rust te creëren. Aan de buitenkant zie je dit terug in de materialen, wit stucwerk met een rieten dakbedekking. Een doordachte indeling van de voorgevel, waarbij de basis voor beschutting zorgt. Het omliggende landschap wordt omlijst door de grote ramen en maakt het bijna een stilleven.

Rijk van binnen

Interieurarchitectuur

In Twente mochten wij werken aan een interieur op hoog niveau. Uitgangspunt was dat de woning een kloppend geheel moest worden. Alle ruimten zijn dan ook meegenomen in de planvorming. Duidelijk is de persoonlijke touch van de opdrachtgever te herkennen in de materiaalkeuze, zonder aan klasse in te boeten.

Rijk van binnen - Het Fundament Architectuur

Oud & nieuw

Interieurarchitectuur

Voor de meeste mensen is het een herkenbaar scenario, je hebt een fijn huis op een fijne plek, maar hier en daar mis je de nodige ruimte. Wanneer je gaat verhuizen is het maar de vraag wat je terug krijgt. Een verbouwing is op zo'n moment een serieuze overweging waard.

Oud en Nieuw - Het Fundament Architecuur

Slim werken

Interieurarchitectuur

Vanuit Contict in Oldenzaal kregen wij de vraag om mee te denken over de invulling van hun kantoorpand. Bij Contict draait alles om het nieuwe werken, door henzelf ook wel het slimme werken genoemd. Overtuigd door wat het slimme werken voor hen zelf doet, begeleiden de professionals van Contict bedrijven naar de ideale werkomgeving. Rondom ICT, maar ook daarbuiten. Het is meer dan alleen techniek. Het slimme werken volgens Contict is dat wat nodig is om het maximale uit het team en het werk te halen.

Contict Oldenzaal - Het Fundament Architectuur

Interieurontwerp moderne villa

Interieurarchitectuur

Op een schitterende locatie, aan de rand van Winterswijk, is deze eigentijdse villa gerealiseerd. De vraag van onze cliënten was helder: Zorg er voor dat de binnenruimte de architectuur aanvult. Kortom een synergie tussen architectuur en interieur.

Interieurontwerp moderne villa - Het Fundament Architectuur

Koloniale klasse

Interieurarchitectuur

Niet iedereen wil in een moderne woning wonen, maar de hang naar het comfort dat een dergelijke woning biedt is er wel. Dit gaat verder dan thermisch comfort; dit is namelijk ook terug te vinden in indelingen en routing binnen een woning. Voor deze woning hebben we ontwerpprincipes uit het modernisme gecombineerd met de vormentaal van de koloniale stijl, waardoor een nieuwe klasse wordt bereikt.

Koloniale Klasse - Het Fundament Architectuur

Ensuite

Interieurarchitectuur

Door veel te reizen wordt de geest verrijkt. Dit schept ruimte om vrij te denken. Onze leefomgeving kan anders en vrijer worden geïnterpreteerd. Het ontwerp voor deze ensuite is ontstaan vanuit een zoektocht naar maximale ruimtelijkheid en optimaal gebruiksplezier.

Badkamer ensuite - Het Fundament Architectuur

Schrijf u in

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden Nieuwsbrief