Renovatie - Het Fundament Architectuur

Architectuur

Renovatie bedrijfspand

Voldoet uw bestaande bedrijfspand niet meer aan uw werkwensen? Laat uw bedrijfspand dan renoveren. Onze architecten helpen u graag bij het ontwerpen van de verbouwing van bijvoorbeeld uw kantoor, winkel, horecagelegenheid of bedrijfsruimte.

Bedrijfspand renoveren

Is uw organisatie hard gegroeid en past uw bestaande bedrijfspand niet meer? Of heeft u door (technologische) ontwikkelingen behoefte aan een andere inzet van uw gebouw? U hoeft niet direct op zoek te gaan naar een nieuwe locatie wanneer uw pand niet meer aan uw werkwensen voldoet. Bespreek met onze architecten wat uw wensen zijn. Hoe moet het gerenoveerde gebouw er uit komen te zien? Waar moet het verbouwde bedrijfspand aan voldoen? Wat is uw smaak en waar moeten we rekening mee houden? Met de antwoorden op deze vragen starten wij met het herontwerpen van uw gebouw. Zo zorgen we voor de visualisatie van uw ideale, gerenoveerde bedrijfsruimte. Onze architecten hebben jarenlange ervaring met het herontwerpen van bedrijfspanden die bij de huidige wensen van onze klanten passen. Lees meer over onze werkwijze.

TeamTeam

Benieuwd naar het team van Het Fundament Architectuur?

Bekijk ons team

Totaalprojecten

Bij Het Fundament Architectuur zijn architectuur en interieurarchitectuur in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw werkomgeving. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. 

We combineren dan ook graag architectuur en interieurarchitectuur met elkaar. Daarnaast werken we nauw samen met tuinarchitecten. Afhankelijk van uw project is het mogelijk dat wij een externe tuinarchitect inschakelen. Zo zorgen wij  voor een optimale koppeling van uw gebouw, de binnenruimte en het aansluitende terrein.

Projectbegeleiding

Uw bedrijfspand laten verbouwen is een heel traject. Graag wilt u dat ons ontwerp ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt. Bij het project komt een hoop kijken en heeft u te maken met verschillende partijen. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding. 

Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij de aannemersselectie. Afhankelijk van uw project stellen wij een team van aannemer, installateur, interieurbouwer en schilder samen. Tijdens de bouwfase kunt u van onze expertise gebruik maken. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er telkens intensief contact tussen alle partijen. Hierdoor profiteert u van veel toegevoegde waarde inzake planning en kostenbeheersing.

Architectuur

Als architect ontwerpen wij bedrijfsgebouwen in uiteenlopende bouwstijlen. Wij hebben een voorliefde voor tijdloze architectuur, van modern landelijk tot strak en modern. Een deel van de vormgeving wordt ingegeven door de locatie, uw voorkeuren en het beoogde gebruik. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een verrassend gebouw. Bekijk ook eens onze projecten.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden bij het realiseren van uw verbouwplannen? Neem dan contact met ons op. Onze architecten vertellen u graag meer. 

Het Fundament Architectuur
"

Uw bestaande bedrijfspand laten renoveren? Schakel onze architecten in.

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief