Sfeervolle stadsvilla

Architectuur

Statige stadsvilla met allure

Gelegen op een bestaande kavel in een rustige en charmante woonwijk, waar een gedeelte bestaat uit sfeervolle vrijstaande woningen uit het begin van de 20e eeuw, hebben we een sublieme opdracht ontvangen.

We gaan hier een statige stadsvilla ontwerpen. Het uitgangspunt van dit project is de historische grandeur en allure van een klassiek herenhuis, terwijl we het ontwerp verrijken met hedendaagse elementen en functionaliteit.

TeamProjecten

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Meer projecten

Modern comfort en ruimte

Ons doel is om een tijdloze en elegante woning te creëren die perfect harmonieert met de bestaande omgeving. De prachtige gevel met karakteristieke details, elegante raampartijen en een uitnodigende entree zullen een warm welkom bieden aan bewoners en gasten.

Om modern comfort en ruimte te garanderen, zal de stadsvilla worden uitgebreid met een subtiele, platte aanbouw. Deze aanvulling zal zorgen voor een harmonieuze overgang tussen het historische en het hedendaagse, waarbij een unieke samensmelting van architecturale stijlen ontstaat.

Bij het ontwerpen van de stadsvilla houden we rekening met duurzaamheid en energie-efficiëntie, waarbij we gebruikmaken van innovatieve technologieën en materialen om het pand zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Eric:
"

Ons doel is om een tijdloze en elegante woning te creëren die perfect harmonieert met de bestaande omgeving.

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief
Architectuur villa