Oase van rust

Architectuur

Opgaan in de natuur

Gelegen op een ruime kavel net buiten de bebouwde kom, te midden van een betoverend boslandschap, hebben we een sublieme opdracht ontvangen. Hier zal binnenkort een unieke woning tot leven komen.

Met de vrije ligging en weelderige zichtlijnen wordt dit huis een oase van rust, verscholen in de natuur. Ons ontwerp heeft als doel om naadloos op te gaan in het omringende bos, waarbij we de harmonie tussen architectuur en natuur bewaren. 

TeamProjecten

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Meer projecten

Heerlijke leefruimte

Door de grote ramen vloeien de binnen- en buitenruimtes in elkaar over en kunnen de bewoners genieten van de prachtige omgeving. De heldere lijnen van het ontwerp creëren een harmonieus samenspel tussen hedendaagse esthetiek en de organische vormen van de natuur.

De woning is slim verdeeld over twee woonlagen, waarbij het bovenste niveau is ontworpen als het hart van het huis. Hier vinden bewoners een heerlijke leefruimte, waar ze kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Bij het ontwerpen van deze woning houden we rekening met duurzaamheid en energie-efficiëntie, waarbij we gebruik hebben gemaakt van innovatieve technologieën en materialen om het pand zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Eric:
"

Door de grote ramen vloeien de binnen- en buitenruimtes in elkaar over en kunnen de bewoners genieten van de prachtige omgeving.

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief
Architectuur houten bungalow