Interieurarchitectuur

Rijk van binnen

In Twente mochten wij werken aan een interieur op hoog niveau. Uitgangspunt was dat de woning een kloppend geheel moest worden. Alle ruimten zijn dan ook meegenomen in de planvorming. Duidelijk is de persoonlijke touch van de opdrachtgever te herkennen in de materiaalkeuze, zonder aan klasse in te boeten. 

Doordat wij voor het gehele plan de planvorming hebben mogen realiseren, lopen alle ruimten op een natuurlijke wijze in elkaar over. De verschillende elementen vullen elkaar aan en versterken elkaar waardoor het eindresultaat groter is dan de som der delen.

Details
Object Woonhuis
Opdracht Verbouw
Opdrachtgever Particulier
Locatie Twente
Status Gerealiseerd in 2013
TeamTeam

Bij dit project waren Eric en Stephan betrokken. Benieuwd naar de rest van ons team?

Lees meer over ons

Ruimtelijkheid versterken

Het bed is midden in de kamer geplaatst, zodat twee volledige wanden compleet voorzien konden worden van schuifdeurkasten. Door een riant hoofdbord achter het bed te positioneren creëren we beschutting, terwijl tegelijkertijd de ruimtelijkheid van de ruimte wordt versterkt. De hoofdzakelijk strakke vormen hebben we met zorg voorzien. van een passende materialisering. Zoals het hoofdbord uitgevoerd in gecapituneerde stoffen cassettes die een zekere zachtheid toekennen aan de ruimte. De nachtkastjes zijn juist strak en voorzien van harde materialisering, waarbij de spiegelende lade fronten een extra diepte van de ruimte verzorgen.

Quote
"

Het combineren van harde en zachte materialen verrijkt de woonbeleving

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief
rijk van binnen