Interieurarchitectuur

Interieurontwerp moderne villa

Op een schitterende locatie, aan de rand van Winterswijk, is deze eigentijdse villa gerealiseerd. De vraag van onze cliënten was helder: Zorg er voor dat de binnenruimte de architectuur aanvult. Kortom een synergie tussen architectuur en interieur.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door grote ruimtes met hoge plafonds, veel glas en heldere lijnen. Allereerst keken we kritisch naar de binnen indeling. Welke functie komt waar en hoe sluiten ze op elkaar aan. Naast de adviezen voor de binnen indeling ontwierpen we de badkamers, het badkamermeubilair, de kasten en meer.

De kleuren en materialen zijn tot in detail op elkaar afgestemd. Het kleurenpallet bestaat uit een mooie mix van aardetinten en warme grijstonen. Op subtiele wijze passen we zo hier en daar een heldere, sprekende kleur toe.

Details
Object Bedrijfspand
Opdracht Nieuwbouw
Opdrachtgever Particulier
Locatie Winterswijk
Status Gerealiseerd in 2013
TeamProjecten

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Meer projecten

Anders denken

Qua materialen zijn we uitgekomen op minder voor de hand liggende keuzes. Geen standaard wandtegels in de badkamer, maar mooie gestucte wanden uit Laguzzo stucwerk. Het stucwerk passen we ook toe in de inloopdouche!

Geen parket- of tegelvloer, maar een mooie gietvloer van Senzo vloeren. Ook deze gietvloer loopt door in de inloopdouche.

Eric:
"

Het kleur- en materiaalgebruik zorgt er mede voor dat architectuur en interieurarchitectuur elkaar perfect aanvullen. De gewenste synergie is bereikt!

"

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang inspiratie en onze laatste updates! Aanmelden nieuwsbrief
Interieurontwerp moderne villa - Het Fundament Architectuur