Appartement ontwerp
Het Fundament Architectuur

Appartement ontwerp

Wonen in een appartement biedt vele voordelen: compact wonen in een vaak stedelijk gebied, maar toch van alle gemakken voorzien in een vaak moderne omgeving. De (interieur)architecten van Het Fundament Architectuur hebben een passie voor appartement ontwerp. Het ontwerpen van het interieur van een appartement vraagt om oog voor detail en onze (interieur)architecten zien het als een uitdaging om de ruimte die beschikbaar is zo efficiƫnt mogelijk te benutten. Het resultaat is een appartement die volledig voorziet in uw woonbehoefte.

Appartement ontwerp van binnenuit

Voor het ontwerp van een appartement houden onze interieurarchitecten onder andere rekening met de volgende onderdelen:

  • Indeling van het appartement
  • Functionele indeling
  • Materiaalgebruik
  • Afwerking

In samenspraak met u wordt een ontwerp opgesteld die een combinatie zal zijn van uw wensen en de unieke visie van onze interieurarchitecten. Het ontwerp zal uw beleving te boven gaan. We werken hierbij volgens een unieke werkwijze: van binnenuit naar buiten. Wat erop neerkomt dat het interieur de basis vormt voor het gehele ontwerp. Hierdoor ontstaat er een synergie tussen interieur en architectuur.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden van appartement ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) appartement? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.