Stedelijk wonen
Het Fundament Architectuur

Stedelijk wonen

Stedelijk wonen brengt in ruimtelijk opzicht vaak uitdagingen met zich mee. In vergelijking met landelijk wonen, is er bij wonen in stedelijk gebied minder woonruimte aanwezig. De architecten van Het Fundament Architectuur zijn gespecialiseerd in het creëren van de optimale woonruimte, ook wanneer deze ruimte beperkt is. Van appartementen tot stadswoningen, onze ontwerpen combineren de dynamiek van de stad met de intimiteit van de woning.

Exclusief wonen in de stad

Wonen in een stedelijk gebied kan uiteraard op meerdere manieren. Onze architecten hebben ervaring met stedelijke woonstijlen en ontwerpen samen met jou de ideale woonruimte waarin de ultieme synergie tussen stad en leefruimte wordt gerealiseerd. 

Omgaan met de ruimte

Een exclusief appartement of een oud pand in het centrum van een stad. In de stad woon je op een prachtige locatie, maar kun je toch genieten van alle gemakken die een stad te bieden heeft. De visie van onze architecten op het gebied van wonen in de stad gaat vooral over het omgaan met de ruimte. Het contrast tussen zien en niet gezien worden. Het creëren van een gevoel van vrijheid waar die er haast niet is. Hierbij kunnen keuzes gemaakt worden: wil je in je woning iets meekrijgen van het stadsgedruis, of moet je woning juist een oase van rust middenin de hectiek zijn? 

Ruimtelijk wonen in de stad

Onze architecten hebben ruime ervaring op het gebied van stedelijke architectuur. Ze beseffen zich terdege dat stedelijke architectuur vraagt om een persoonlijke, maar ook dynamische werkwijze. Daarom staan jouw wensen centraal, maar zorgen onze architecten ervoor dat het eindresultaat je eigen beleving te boven zal gaan. Wonen in de stad zal ruimtelijk voelen. Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken. Door van binnen naar buiten te werken, blijft de klant en zijn of haar woonwens steeds centraal staan. Om deze woonwensen heen vormt zich zo een stadswoning die past bij jouw persoonlijke leefstijl en de omgeving waarin je woning zich bevindt. Dat is synergie tussen architectuur & interieurarchitectuur

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze referenties en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van stedelijke architectuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Cookie export: