maatwerk keuken ontwerp - Het Fundament Architectuur

Maatwerk keuken ontwerp

De nieuwbouw van uw huis omvat een hoop aspecten. Niet alleen de architectuur van het huis is van belang, de samenhang met het interieur is net zo belangrijk. De basis van de werkwijze van Het Fundament Architectuur is het ontwerp van binnenuit, zodat een synergie tussen interieur en architectuur ontstaat. Op deze manier zullen onze interieurarchitecten ervoor zorgen dat het exterieur en het interieur van uw huis naadloos in elkaar overlopen.

Maatwerk interieur design keuken

Een centrale plek in het huis, dat is de keuken. Heerlijke gerechten koken, etentjes geven of gewoon gezellig de dag bespreken, in de keuken gebeurt het. Voor een goed ontwerp van de keuken is niet alleen mooi design belangrijk, functionaliteit en efficiëntie zijn ook essentieel. Waarschijnlijk heeft u zelf wel wensen op het gebied van uw droomkeuken, een moderne keuken met kookeiland of juist een romantische, landelijke keuken. Door middel van een intakegesprek brengen wij uw wensen in kaart en presenteren wij u uiteindelijk het maatwerk ontwerp van de keuken door middel van een 3D tekening. Op deze manier kunt u zich inleven in uw toekomstige keuken en een juiste keuze maken.

Bij het realiseren van een maatwerk keuken zien wij het als onze uitdaging om buiten de gebaande paden te denken. Unieke mogelijkheden, zoals een koffie cup lade, een ‘zwevend’ kookeiland, een ingebouwde wijnkoeler die van 2 kanten zichtbaar is of een werkblad met afgeronde hoeken, we hebben het allemaal gerealiseerd in onze maatwerk keukens.

Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van keuken ontwerp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw keuken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.