Werkgebied
Het Fundament Architectuur

Werkgebied

Het Fundament Architectuur vindt haar oorsprong in het Achterhoekse Winterswijk. In deze regio hebben wij reeds vele succesvolle projecten, zowel op het gebied van architectuur als interieurarchitectuur afgerond, waar we vol trots op terug kijken. Bekijk onze referenties om een idee te krijgen van de stijl van onze architecten en de mogelijkheden die we bieden op het gebied van (interier)architectuur. 

Architectuur op (inter)nationaal niveau

Wij zijn echter niet alleen in Winterswijk en omstreken actief op het gebied van (interieur)architectuur. Zowel op nationaal als op internationaal niveau hebben wij inmiddels meerdere huizen en gebouwen succesvol ontworpen, gebouwd, opgeleverd en ingericht, met vele tevreden klanten als resultaat.

Afstand geen belemmering

Afstand vormt voor ons geen belemmering bij het realiseren van uw droomhuis of bedrijfspand. Zelfs in het buitenland realiseren wij voor u het een (vakantie)woning of bedrijfspand die aansluit bij uw wensen. Wij omringen ons overal met de beste partners op het gebied van bouw, installatietechniek, interieurbouw en andere vakmensen. Zo kunnen wij u de best mogelijke service verlenen en alle zorgen rondom de nieuwbouw of verbouw van uw huis of bedrijfspand wegnemen.

Informatie werkgebied

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het Fundament Architectuur u kan bieden bij u in de buurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Cookie export: