Landelijk wonen
Het Fundament Architectuur

Landelijk wonen

Landelijk wonen heeft zo z’n voordelen. Rust en ruimte om je heen en genieten van mooie natuur. Vaak zorgt landelijk wonen er ook voor dat u ruimer kunt wonen. Wilt u de mogelijkheden van landelijk wonen optimaal benutten? De architecten van Het Fundament Architectuur zijn u hier graag bij van dienst.

Landelijk wonen in alle facetten

Landelijk wonen kan gerealiseerd worden door diverse bouwstijlen. Onze architecten hebben ervaring met deze landelijke bouwstijlen en denken graag met u mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van het renoveren van een boerderij naar een prachtige woonboerderij in landelijke stijl? Het optimaliseren van de leefruimte van een landhuis? Of de nieuwbouw van een landelijke villa? 

Bij landelijk wonen is een verbinding met het omliggende landschap erg belangrijk. Een woning moet allereerst passen in het landschap. Daarnaast is het mogelijk het landschap naar binnen te brengen, door slimme keuzes te maken in manier waarop ruimtes naar buiten toe overlopen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij alle vormen van landelijk wonen hebben we dezelfde missie: het ontwerp van de woning vindt plaats van binnenuit. Door van binnen naar buiten te werken, blijft de klant en zijn of haar woonwens steeds centraal staan. Om deze woonwensen heen vormt zich zo een woning die past bij de u én het omliggende landschap. Dat is synergie tussen architectuur & interieurarchitectuur. 

Ervaring op het gebied van landelijke architectuur

We hebben ruime ervaring op het gebied van landelijke architectuur. Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Woont u landelijk en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een verbouwing of renovatie van uw woning? Of wilt u een landelijk nieuwbouwhuis laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.