Vakantiehuis buitenland
Het Fundament Architectuur

Vakantiehuis buitenland

Op zoek naar betrouwbare interieurarchitecten die u kunnen helpen bij de nieuwbouw van een tweede huis in het buitenland? Zoek dan niet verder en schakel Het Fundament Architectuur in. Wij hebben ruime ervaring in de nieuwbouw van een tweede huis of vakantiehuis in het buitenland. Bent u daar benieuwd naar? Bekijk dan ons portfolio.

Interieurdesign tweede huis

U wilt natuurlijk dat uw tweede huis in het buitenland u het comfort biedt waar u naar op zoek bent in uw vrije tijd en daarnaast is het ook belangrijk dat uw tweede huis uw persoonlijkheid weerspiegelt. Onze interieurarchitecten brengen al uw wensen, voorkeuren en idee├źn in kaart tijdens het intakegesprek en bekijken ook de diverse mogelijkheden voor de nieuwbouw van uw tweede huis in het buitenland. Hierbij uiteraard rekening houdend met de wet- en regelgeving in het desbetreffende land. We bieden u een levensechte kijk op het ontwerp van uw buitenlandse huis door middel van een 3D tekening. Bent u helemaal tevreden? Dan zullen wij starten met de realisatie van de nieuwbouw van uw droomhuis in het buitenland.

Zorgeloos wonen in het buitenland

Wij dragen er zorg voor dat u geen stress ondervindt tijdens de nieuwbouw van uw tweede huis in het buitenland, wij regelen alles omtrent deze nieuwbouw voor u. Daarnaast verzamelen wij een team van betrouwbare architecten, aannemers, interieurdesigners en installateurs om ons heen, zodat wij u een totaalpakket aan kunnen bieden. Zorgeloos genieten in het buitenland dus!