Exclusief wonen
Het Fundament Architectuur

Exclusief wonen

Exclusief wonen kan in alle soorten en maten. Hecht u waarde aan een exclusieve woonomgeving, waarbij oog is voor kwaliteit, maar ook voor unieke elementen? Bij Het Fundament Architectuur bent u aan het juiste adres wanneer u de mogelijkheden van exclusief wonen optimaal wilt benutten. Onze architecten ontwerpen voor u een exclusieve woning, die aansluit bij uw woonwensen.

Exclusief wonen op alle fronten

Exclusief wonen kan op meerdere manieren gerealiseerd worden. Onze architecten hebben ervaring met exclusieve woonstijlen en denken graag met u mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusief appartement in de stad? Wonen op een prachtige locatie, maar toch genieten van alle gemakken in uw eigen appartement. Of heeft u al eens nagedacht over een eigentijdse villa, waarbij de binnenruimte de architectuur van de woning aanvult? 

Ruimtebeleving

De ruimtelijke indeling is voor iedere woning anders. Een logische routing is de basis. Dit heeft invloed op de ruimtebeleving van een woning. Hoe lopen ruimten in elkaar en naar buiten over? Daar denken onze architecten graag over na bij het ontwerp van exclusieve woningen. Wanneer de bouwkundige basis staat, kunnen de juiste kleuren en materiaalgebruik de architectuur versterken. 

Woning die als een maatpak past

Onze architecten hebben ruime ervaring op het gebied van exclusieve architectuur. We beseffen ons terdege dat het ontwerp van een woning vraagt om een persoonlijke, maar ook een concrete werkwijze. Daarom staan uw wensen centraal, maar zorgen we ervoor dat het eindresultaat uw eigen beleving te boven zal gaan.

Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken. Waarom? We werken vanuit de behoefte van de klant. Door van binnen naar buiten te werken, blijft de klant en zijn of haar woonwens steeds centraal staan. Om deze woonwensen heen vormt zich zo een woning die als een maatpak past. Dat is synergie tussen architectuur & interieurarchitectuur. 

Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van exclusieve architectuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.