Winkel ontwerp
Het Fundament Architectuur

Winkel ontwerp

Het ontwerp van een inspirerend winkelpand is een samenspel van architectuur en interieurarchitectuur. De architecten van Het Fundament Architectuur ontwerpen een winkelpand altijd van binnenuit: het (gewenste) interieur is de basis van het ontwerp van de architectuur van het winkelpand. De architectuur nodigt uw klanten uit om binnen te komen.

Architectuur winkelpand

Uw winkelpand moet uw klanten uitnodigen om naar binnen te gaan, de buitenkant is hierbij van doorslaggevend belang. Ook de architectuur van de binnenkant is essentieel. Met het ontwerp van onze architecten worden uw klanten uitgenodigd om te kijken, voelen, dwalen en te ontdekken. Het interieur en de exterieur van uw pand zijn een totaalconcept, die het imago van uw winkel versterkt. Daarnaast zorgen onze architecten ervoor dat uw winkelpand eenvoudig aan te passen is, zodat u altijd met de tijd mee kunt gaan. Of het nou gaat om nieuwbouw of de verbouwing van een bestaand winkelpand.

Ervaring op het gebied van winkelpand architectuur

Onze architecten beseffen zich terdege dat de architectuur van uw winkelpand vraagt om een persoonlijk, maar ook om een commerciƫle werkwijze. In uw winkelpand verdient u immers uw omzet. Uw wensen staan dan ook centraal, maar we zorgen ervoor dat het winkelontwerp uw eigen beleving te boven zal gaan. Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken, waardoor een synergie tussen architectuur en interieurarchitectuur ontstaat. Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van winkel ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Cookie export: