Vakantiehuis Nederland
Het Fundament Architectuur

Vakantiehuis Nederland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? De architecten van Het Fundament Architectuur helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis. We hebben ruime ervaring in het ontwerp van (vakantie)woningen in zowel Nederland als in het buitenland en we ontzorgen u vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke bouw van uw 2e huis in Nederland.

Architectuur vakantiehuis Nederland

U wilt natuurlijk dat uw vakantiehuis in Nederland u het comfort biedt waar u naar op zoek bent in uw vrije tijd, zodat u helemaal tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw vakantiehuis uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Onze architecten zijn erin gespecialiseerd om dit te vertalen naar een verrassend ontwerp voor uw vakantiehuis in Nederland. Onze werkwijze is hierbij uniek: we werken van binnenuit. Het interieur is leidend voor het exterieur, zo vormen de architectuur en het interieur van uw vakantiehuis in Nederland een synergie.

Zorgeloos wonen in uw tweede huis

Wij dragen er zorg voor dat u geen stress ondervindt tijdens de nieuwbouw van uw tweede huis in Nederland, wij regelen alles omtrent deze nieuwbouw voor u. Zorgeloos genieten dus! Bent u benieuwd naar door ons gerealiseerde projecten? Bekijk dan ons portfolio.