Vakantiehuis buitenland
Het Fundament Architectuur

Vakantiehuis buitenland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in het buitenland? De architecten van Het Fundament Architectuur helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis. We hebben ruime ervaring in het ontwerp van (vakantie)woningen in zowel het buitenland als in Nederland en we ontzorgen u vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke bouw van uw 2e huis in het buitenland.

Architectuur vakantiehuis buitenland

U wilt natuurlijk dat uw vakantiehuis in het buitenland u het comfort biedt waar u naar op zoek bent in uw vrije tijd, zodat u helemaal tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw vakantiehuis uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Onze architecten zijn erin gespecialiseerd om dit te vertalen naar een verrassend ontwerp voor uw vakantiehuis in het buitenland. Onze werkwijze is hierbij uniek: we werken van binnenuit. Het interieur is leidend voor het exterieur, zo vormen de architectuur en het interieur van uw vakantiehuis in het buitenland een synergie.

Zorgeloos wonen in uw tweede huis

Een vakantiehuis in Zwitserland of een tweede huis in Italiƫ of Spanje, de architecten van Het Fundament Architectuur gaan elke uitdaging aan. In samenwerking met een team van experts, bestaande uit interieurarchitecten, aannemers, installateurs, etc. zorgen wij ervoor dat uw tweede huis in het buitenland een plek wordt waar u met een gerust hart kunt genieten van uw vrije tijd. Bent u daar benieuwd naar door ons gerealiseerde projecten? Bekijk dan ons portfolio.
 

Cookie export: