Restaurant ontwerp
Het Fundament Architectuur

Restaurant ontwerp

De architectuur van een restaurant is het eerste wat uw gasten zien, nog voordat ze één stap in uw restaurant hebben gezet. Een uitnodigend pand, dat de sfeer van uw restaurant versterkt is dus een belangrijk onderdeel van uw totale concept. De architecten van Het Fundament Architectuur hebben een unieke werkwijze: ze ontwerpen uw restaurant altijd van binnenuit: het (gewenste) interieur is de basis van het ontwerp van de architectuur van uw horecagelegenheid, en dat nodigt uit!

Architectuur restaurant

Zowel het interieur als het exterieur van uw restaurant draagt bij aan het imago en de uitstraling van uw restaurant; het versterkt uw concept. Uit eten gaan is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een overheerlijke maaltijd, het is een beleving. Onze architecten weten deze aspecten, in combinatie met de uitstraling van uw restaurant te vertalen in een functioneel en esthetisch ontwerp. Ook zorgen zij ervoor dat de indeling van uw restaurant logisch en overzichtelijk is, zodat u en uw personeel efficiënt kunnen werken. Ook zal het keukenontwerp een centrale plek in het ontwerp krijgen, dit is immers het hart van uw zaak. Zowel voor de nieuwbouw, als de verbouwing van uw restaurant bent u bij de architecten van Het Fundament aan het juiste adres.

Ervaring op het gebied van restaurant architectuur

Onze ervaren architecten hebben inmiddels zowel de architectuur als de interieurarchitectuur van diverse restaurants mogen ontwerpen. Ze beseffen zich maar al te goed dat de architectuur van een restaurant of horecagelegenheid vraagt om een persoonlijke aanpak, maar leggen hier ook altijd een stuk van hun eigen visie in. Zo krijgt u een ontwerp die uw beleving te boven gaat. Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken, waardoor een synergie tussen architectuur en interieurarchitectuur ontstaat. Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van restaurant ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.