Kantoor ontwerp
Het Fundament Architectuur

Kantoor ontwerp

Ontwerp functioneel kantoor

Bij de bouw van een kantoor draait het niet alleen om het interieur, ook het exterieur draagt in grote mate bij aan de uitstraling van een bedrijfsgebouw. De kunst hierbij is om ervoor te zorgen dat de architectuur en de interieurarchitectuur van het pand in balans zijn met elkaar. De architecten van Het Fundament Architectuur ontwerpen een pand altijd van binnenuit: het (gewenste) interieur is de basis van het ontwerp van de architectuur van het kantoorpand.

Architectuur kantoor

Uw kantoorpand is vaak het eerste wat uw gasten en klanten zien wanneer ze bij u op bezoek komen. De architectuur van uw kantoorpand kan het imago van uw bedrijf dan ook versterken. De architecten van Het Fundament Architectuur zijn erin gespecialiseerd om de vertaalslag van uw bedrijfscultuur naar het ontwerp van uw kantoorpand te maken. Of het nou gaat om nieuwbouw of de verbouwing van een bestaand pand.

Ervaring op het gebied van kantoor architectuur

De architecten van Het Fundament hebben ruime ervaring op het gebied van kantoor architectuur. Ze beseffen zich terdege dat exclusieve architectuur vraagt om een persoonlijke, maar ook een concrete werkwijze. Daarom staan uw wensen centraal, maar zorgen onze architecten ervoor dat het eindresultaat uw eigen beleving te boven zal gaan. Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken, waardoor een synergie tussen architectuur en interieurarchitectuur ontstaat. Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kantoor architectuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Cookie export: