Ontwerp design hotel
Het Fundament Architectuur

Ontwerp design hotel

Bij de bouw van een hotel draait het niet alleen om het interieur, ook het exterieur draagt in grote mate bij aan de uitstraling van een hotel. Nog voordat uw gasten één stap in uw hotel hebben gezet, hebben zij de architectuur van uw hotel al gezien, het is een eerste indruk. De architecten van Het Fundament zien het als een uitdaging om de architectuur van een hotel te verenigen met de interieurarchitectuur van het hotel. Ze ontwerpen uw hotel dan ook altijd van binnenuit: hierbij is het (gewenste) interieur de basis van het architectuur ontwerp van uw hotel.

Hotel architectuur

Een hotel is een plek waar mensen komen om te ontspannen tijdens een vakantie of een weekend weg of waar zakenmensen komen om te relaxen na een inspannende werkdag. Deze kenmerken worden door onze architecten verenigd in zowel het design als de functionaliteit van het hotelpand. Wij ontwerpen een hotel die past bij uw wensen, voorkeuren en ideeën, welke aan de hand van een intakegesprek in kaart zijn gebracht. Wij creëren voor uw hotel sfeer en beleving, waardoor de uitstraling van uw hotel zowel origineel als smaakvol zal zijn.

Ervaring op het gebied van hotel architectuur

Onze ervaren architecten beseffen zich maar al te goed dat de architectuur van een hotel vraagt om een persoonlijke aanpak, maar dat ook originaliteit van doorslaggevend belang is voor het succes van uw hotel. Dit ziet u terug in het uiteindelijke ontwerp, het zal uw verwachtingen overstijgen. Uniek aan onze aanpak is dat we van binnen naar buiten werken, waardoor een synergie tussen architectuur en interieurarchitectuur ontstaat. Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van hotel ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.