3D ontwerp voor architectuur en interieurarchitectuur
Het Fundament Architectuur

3D ontwerp voor architectuur en interieurarchitectuur

Alle ontwerpen gemaakt door de architecten en interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur worden gepresenteerd door middel van plattegronden en aangezichten, maar voor een nog completer en realistisch beeld kunnen wij u ook een 3D tekening aanbieden. Op deze manier waant u zich eenvoudig in uw nieuwe woning of bedrijfspand en krijgt u een duidelijk beeld van uw nieuwe woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kantoor.

Visualisatie via 3D-technieken

Door de toepassing van 3D technieken kunnen wij de door ons gemaakte ontwerpen op een zeer dynamische manier weergeven. Op deze manier is het voor u eenvoudig om voor te stellen hoe de desbetreffende ruimte of de woning er uiteindelijk uit zal komen te zien. Zo ziet u overzichtelijk of het ontwerp bij u past, wat de opties zijn en wat onze (interieur)architect voor ogen heeft. Wij kunnen het ontwerp op verschillende manieren in 3D visualiseren:

  • In een handschets;
  • Door middel van een fotorealistische rendering;
  • In een eenvoudige computertekening;
  • In een kort filmpje.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een 3D-tekening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Fundament Architectuur u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0543 - 534 502.