×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden
Architect en Interieurieurarchitect Deventer

Architect en Interieurieurarchitect Deventer

Bent u op zoek naar een architect of interieurarchitect in Deventer en omstreken? Het Fundament Architectuur is actief in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Daarmee behoort ook de regio Deventer tot ons werkgebied. Onze (interieur)architecten komen graag met u in contact om samen met u uw droomhuis of pand te verwezenlijken.

Architect Deventer

Uw huis verbouwen, een nieuwbouw woning laten ontwerpen of de renovatie van uw bedrijfspand; Het Fundament Architectuur is dé architect in Deventer en omgeving. Wij werken volgens onze eigen succesvolle werkwijze, waarbij we u gedurende het gehele traject begeleiden. Vanaf het initiële ontwerp, waarbij uw wensen en ideeën centraal staan, tot de uiteindelijke realisatie van het ontwerp en desgewenst de bouwbegeleiding. En dat biedt rust.

Interieurarchitect Deventer

Naast architect, zijn we ook als interieurarchitect actief in de regio Deventer. Gelijktijdig met de bouw of verbouwing van uw huis of bedrijfspand maken onze interieurarchitecten een interieur ontwerp voor u. Onze werkwijze is namelijk uniek: we werken van binnen naar buiten, waarbij het interieur de basis is voor de architectuur. Zo creëren we synergie. Is een verbouwing of een renovatie van uw woning of bedrijfspand niet nodig? Ook voor alleen een interieuradvies en interieur ontwerp bent u bij onze interieurarchitecten aan het juiste adres.

Routebeschrijving vanuit Deventer

Klik hier voor de routebeschrijving als u vanuit de regio Deventer een bezoek wilt brengen aan de architecten en interieurarchitecten van het Fundament Architectuur.

Wilt u meer weten over Het Fundament Architectuur, de interieurarchitect en architect voor de regio Deventer? Bel +31 (0)543-534 502 voor meer informatie of een afspraak.

 

Architectuur in Deventer

Deventer is een Hanzestad en staat qua architectuur vooral bekend om het historische centrum, welke is gelegen aan de IJssel. Deventer beschikt over maar liefst 500 monumenten. Eén van de bekende gebouwen in het centrum van de stad is De Waag, welke is de vinden op de Brink, midden in het centrum. De Waag is een laatgotisch gebouw, welke werd gebouwd van 1528 tot 1531. Het heeft drie bouwlagen, een traptoren, een klok en drie spitstorentjes. De Waag speelde een belangrijke rol in het handelsleven van de stad, kooplui kwamen hier o.a. om hun waar te wegen. Wie de Waag vandaag de dag bezoek zal zien dat deze scheef staat, het is circa 80 cm. uit het lood. 

Neem contact op

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's