Internationale architect en interieurarchitect

Interieurarchitect en binnenhuisarchitect in België

Interieurarchitect en binnenhuisarchitect in Zwitserland

Interieurarchitect en binnenhuisarchitect in Spanje

Interieurarchitect en binnenhuisarchitect in Italië

Interieurarchitect en binnenhuisarchitect in Duitsland

(Interieur)architect internationaal | Het Fundament Architectuur

Het Fundament Architectuur heeft haar roots in het Gelderse Winterswijk. Wat begon als een bedrijf die meubels fabriceerde, groeide uit naar een groothandel, welke uiteindelijk werd uitgebreid toen in 2003 Het Fundament Architectuur werd toegevoegd aan het bedrijf. Vele succesvolle verbouw- en nieuwbouwprojecten zijn inmiddels op regionaal niveau succesvol opgeleverd. Maar niet alleen op regionaal niveau boeken wij successen, ook op zowel nationaal als internationaal niveau weten wij te verrassen en inspireren. Bekijk bijvoorbeeld eens hoe wij de het complete ontwerp en inrichting voor een tweede huis in het buitenland verzorgden.

Wij zijn onder andere actief in de volgende landen:

  •           Duitsland
  •           Italië
  •           Spanje
  •           Zwitserland
  •           België

Grenzeloze architectuur & interieurarchitectuur

Ongeacht uw woon- of werkomgeving, onze architecten en interieurarchitecten kunnen u in het buitenland van dienst zijn; ons werk als (interieur)architect kent geen grenzen.

Uw mogelijkheden

Voor informatie over de mogelijkheden voor (interieur)architectuur bij de verbouw of nieuwbouw van uw huis of kantoorpand in het buitenland kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.