Werkgebied
Werkgebied

Werkgebied

Het Fundament Interieurarchitecten vindt haar oorsprong in het Achterhoekse Winterswijk. In deze regio hebben wij reeds vele succesvolle projecten afgerond, waar we vol trots op terug kijken. Bekijk onze referenties om u een voorstelling te kunnen maken van deze bijzondere en unieke interieurarchitectuur projecten.

Binnenhuisarchitectuur op (inter)nationaal niveau

Wij zijn echter niet alleen in Winterswijk en omstreken actief op het gebied van binnenhuisarchitectuur. Zowel op nationaal als op internationaal niveau hebben wij inmiddels meerdere huizen en gebouwen succesvol opgeleverd en ingericht, met vele tevreden klanten als resultaat.

Afstand geen belemmering

Afstand vormt voor ons geen belemmering bij het realiseren van uw droomhuis of bedrijfspand. Zelfs in het buitenland realiseren wij voor u het interieur dat past bij uw tweede huis of vakantiehuis. Wij omringen ons overal met de beste experts, zodat wij u de beste service kunnen leveren die mogelijk is en alle zorgen rondom de nieuwbouw of verbouw van uw huis of bedrijfspand weg kunnen nemen.

Informatie werkgebied
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het Fundament Interieur architecten u kan bieden bij u in de buurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's