Vacature: Bouwkundig Architect

Vacature

Vacature: Bouwkundig Architect

Wie van uitdaging houdt…

Bij Het Fundament Architectuur in Winterswijk maken we prachtige ontwerpen van hoge kwaliteit. We hebben een mooie klantportefeuille opgebouwd. Nieuwe aanvragen ontvangen we veel en daar willen we uiteraard geen nee tegen zeggen. De potentie voor verdere groei van ons bedrijf is dan ook enorm. Het huidige team van 3 professionals heeft behoefte aan uitbreiding in vakmanschap. 
De nieuwe Architect is verantwoordelijk vanaf het eerste kennismakingsgesprek met een (potentiële) klant tot aan de nazorg na oplevering. In trajecten weet je de klant goed te doorgronden en klantwensen naar concrete ontwerpen te vertalen. Naast het adviseren en begeleiden van de klant, neem je ook de regie gedurende het gehele proces. De klant voelt zich daardoor vakkundig geholpen en volledig ontzorgt. 

 

Bouwkundig Architect

Ambitieuze professional met verrassende ideeën

 

Wat wij nodig hebben…

Dat je creatief bent, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Maar naast creativiteit ben je in staat om klantwensen tot werkelijkheid te maken. Je bent ondernemend ingesteld en weet wat er gevraagd wordt bij de doelgroep van Het Fundament Architectuur. Je bouwt stevige klantrelaties op en een goed netwerk bij projectontwikkelaars en aannemers. Je bezit een afgeronde architectuur opleiding TU of HBO. Daarnaast heb je (enige) ervaring in het begeleiden van klanttrajecten van A tot Z. Je staat voor je zaak! 

Wat wij te bieden hebben…

Onze nieuwe collega denkt mee en draagt bij aan de ontwikkeling en groei van ons bedrijf. We bouwen samen verder aan een mooie toekomst en realiseren met elkaar onze ambities. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. Bij Het Fundament Architectuur stap je in een onderneming waar volop kansen liggen voor de toekomst. Aan jou om deze kansen te pakken en te verzilveren. 

Wie met ons in gesprek wil komen…

Nieuwsgierig naar Het Fundament Architectuur? Wil je in gesprek komen met ons om de mogelijkheden te verkennen? Voor meer informatie bel je met Eric Slijkhuis (eigenaar van Het Fundament Architectuur) op nummer 0543 534 502. Op www.hetfundamentarchitectuur.nl vind je veel informatie over bouwstijl, aanpak en referentieprojecten. Je sollicitatie (korte brief, CV en Portfolio) stuur je naar eric@hetfundamentarchitectuur.nl.

Eric
"

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. 

"

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatie (korte brief, CV en Portfolio) naar eric@hetfundamentarchitectuur.nl. Solliciteren
Modern met landelijke twist - Het Fundament Architectuur