×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden
Stap 1 - Intakegesprek

Stap 1 - Intakegesprek

Het Fundament Architectuur houdt net als u van mooie dingen maken. Van omgevingen creëren waar u zich lekker in voelt. Maak met ons een afspraak voor een intakegesprek en zet de eerste stap naar de realisatie van uw droomhuis, bedrijfspand of interieur.  

We brengen graag uw wensen in kaart

Alles begint met het in kaart brengen van uw wensen. Wat vindt u mooi? Hoe gaat u gebruik maken van de ruimte? Aan welke eigenschappen moet het ontwerp voldoen? Misschien heeft u online of in het buitenland iets gezien dat u aanspreekt? Dat nemen we dan uiteraard mee in het designproces. Onze ervaren medewerkers denken met u mee en helpen u een zorgvuldige afweging te maken tussen technische haalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. 

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend

Een intakegesprek, met één van de ervaren medewerkers van Het Fundament Architectuur om uw wensen te inventariseren, is geheel vrijblijvend en voor onze rekening. 

Op een locatie die u uitkomt

Het intakegesprek kan plaatsvinden bij u thuis, op kantoor of op de locatie van onderwerp. Elke setting is goed. Want wanneer een locatie u helpt om samen met Het Fundament Architectuur een helder beeld van uw wensen te schetsen, dan kunnen wij een sterke basis maken voor het realiseren van uw droomhuis of interieur. 

Maak een afspraak en zet de eerste stap

Wilt u meer weten over de werkwijze en weg naar uw droomhuis, bedrijfspand of interieur? De architecten van Het Fundament Architectuur staan geheel tot uw dienst. Bel 0543-534 502 voor informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

 

Neem contact op

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's