×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden

Smart home ontwerp

Appartement ontwerp

Maatwerk keuken ontwerp

Maatwerk badkamer ontwerp

Slaapkamer ontwerp

Woonkamer ontwerp

Interieur ontwerp door de architecten van Het Fundament Architectuur

Heeft u bouwplannen? Het interieurplan dat wordt opgesteld door de interieurarchitecten van Het Fundament Architectuur is een onmisbaar uitgangspunt voor de nieuwbouw van uw woonhuis. Architectuur en interieurarchitectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is dan ook de reden dat wij nauwlettend samenwerken met onze architecten bij de realisatie van nieuwbouwprojecten of renovaties. Onze werkwijze is uniek: we werken van binnenuit, waarbij het interieur de basis vormt voor het gehele ontwerp. 

Nieuwbouw ontwerpen

Bij Het Fundament Architectuur kunt u terecht voor de realisatie van de volgende nieuwbouwprojecten of renovaties:


Samen met u inventariseren we tijdens het intakegesprek uw wensen en voorkeuren en bieden u een voorlopig ontwerp in de vorm van een 3D tekening aan. Op deze manier krijgt u een dynamisch beeld van het nieuwbouwproject voor uw huis en kunt u een met een gerust hart de juiste beslissing maken en kiezen voor de interieurstijl die bij u past. 

Meer weten?

Wilt u weten wat wij op het gebied van de nieuwbouw van uw huis voor u kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.