×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden
Vakantiehuis Nederland

Vakantiehuis Nederland

Op zoek naar betrouwbare interieurarchitecten die u kunnen helpen bij de bouw van een vakantiehuis in Nederland? Zoek dan niet verder en schakel Het Fundament Architectuur in. Wij hebben ruime ervaring in de nieuwbouw van vakantiehuis in Nederland én in het buitenland. Bent u daar benieuwd naar door ons gerealiseerde projecten? Bekijk dan ons portfolio.

Interieurdesign tweede huis

U wilt natuurlijk dat uw vakantiehuis in Nederland u het comfort biedt waar u naar op zoek bent in uw vrije tijd, zodat u helemaal tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw vakantiehuis uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Onze interieurarchitecten brengen al uw wensen, voorkeuren en ideeën in kaart tijdens het intakegesprek en bekijken ook de diverse mogelijkheden voor de nieuwbouw van uw vakantiehuis in Nederland. We bieden u een levensechte kijk op het ontwerp van uw buitenlandse huis door middel van een 3D ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan zullen wij starten met de realisatie van de nieuwbouw van uw droom vakantiehuis.

Zorgeloos wonen in uw tweede huis

Wij dragen er zorg voor dat u geen stress ondervindt tijdens de bouw van uw tweede huis, wij regelen alles omtrent deze bouw voor u. Daarnaast verzamelen wij een team van betrouwbare architecten, aannemers, interieurdesigners en installateurs om ons heen, zodat wij u een totaalpakket aan kunnen bieden. Zorgeloos genieten dus!

Neem contact op

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's