×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden
JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 68 niet laden
Blog

Blog

Vier de zomer bij Het Continent Winterswijk!

Het Continent Winterswijk heeft haar deuren geopend en om dat te vieren organiseren alle members, waarvan wij er één zijn, een gezamenlijk event: Vier de Zomer bij Het Continent in Winterswijk op 24 en 25 juni 2017

Heerlijke gezonde zomerse gerechten en drankjes, fotografieworkshops en fotoshoots, visagie, festivaltasjes of BBQ schorten maken en inspiratie op doen voor tuin, terras, architectuur en interieur. Een greep uit de activiteiten die tijdens het weekend van 24 en 25 juni te doen en beleven zijn in de conceptstores aan de Jonenstraat in Winterswijk.

Wat is Het Continent?

Het Continent Winterswijk bestaat uit verschillende panden en is gevestigd aan de Jonenstraat 14 in Winterswijk. In deze panden bieden zelfstandig functionerende concept stores (members) hoogwaardige producten en diensten aan op het gebied van lifestyle, wonen, food en ambacht. Diverse members zijn inmiddels bij Het Continent Winterswijk aangesloten, zij organiseren samen het event ‘Vier de Zomer’ om de opening te vieren. 

Maak kennis met de members van Het Continent

Vier de zomer bij Het Continent Winterswijk en maak kennis met de members: Slijkhuis Interieur Design, Het Fundament Architectuur, ddbags, MeyDesign-Photography, Mey Make-Up Artist & Hair, Gusto Coffee Food & Drinks en Hendriks Hoveniers. De toegang is gratis. Bezoekers zijn welkom op zaterdag 24 juni (van 09.30 tot 17.00 uur) en op zondag 25 juni (van 12.00 tot 17.00 uur) aan de Jonenstraat 14 in Winterswijk. Laat de zomer maar komen!

Wat doen wij?

Als onderdeel van Het Continent zijn ook onze architecten aanwezig. Tijdens dit evenement richten wij ons op het buitenleven. Zit u graag buiten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een veranda aan uw woning of een tuinpaviljoen? Kom dan één van deze dagen langs bij onze architecten. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dan foto’s van de bestaande situatie en een plattegrond mee?

Graag tot ziens op zaterdag 24 of zondag 25 juni!

 

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's