Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Wanneer u wilt, begeleiden wij u bij het bouw- of verbouwproces. Afhankelijk van uw project stellen we een team samen van aannemer, installateur, interieurbouwer en zo nodig andere vakmensen. Door u te omringen met zo’n multidisciplinair team is er steeds intensief contact tussen alle partijen, zodat u profiteert van veel toegevoegde waarde inzake planningkostenbeheersing en resultaat.

Planning en budget altijd onder controle 

Als opdrachtgever bent u bij Het Fundament Architectuur altijd op de hoogte van de ontwikkelingen zodat u steeds inzicht heeft in de werkzaamheden en de kosten. Door meer flexibiliteitkortere lijnen en sneller schakelen houdt u continu de vinger aan de pols. Wij zorgen ervoor dat de aanvoerende partijen goed aangestuurd worden en houden u hier constant van op de hoogte. Zo zorgen we ervoor dat wanneer de oplevering plaatsvindt, de kwaliteit gegarandeerd wordt. En u hoeft zich nergens druk over te maken!

Meer weten?

Meer weten over onze werkwijze en benieuwd naar wat Het Fundament Architectuur voor u kan betekenen? Bel 0543-534 502 voor informatie of een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact op

Meer weten?

Maak snel een afspraak via 0543-534 502

Neem contact op

Renovatie woonhuis

Meer video's