×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 66 niet laden

Stedelijk wonen

Exclusief wonen

Landelijk wonen

Architect nodig? Het Fundament Architectuur!

De werkwijze van onze architecten kenmerkt zich door een andere aanpak dan u wellicht gewend bent van een traditionele architect; wij werken van binnenuit. Wat wil zeggen dat het interieur van het huis leidend is voor het ontwerp van de buitenkant van de woning. Hierdoor ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur.

Wonen met veel plezier

Wat uw persoonlijke stijl ook is, de architecten van Het Fundament Architectuur hebben één hoofddoel: uw woonplezier vergroten. Uw wensen en ideeën zijn leidend bij het ontwerp van uw woning. Onze architecten combineren dit met hun visie en stijl, waardoor er een woning zal ontstaan die uniek en kwalitatief is en waarin u als gebruiker centraal staat.

Diverse bouwstijlen

In de afgelopen jaren hebben onze architecten veel ervaring opgedaan in het opleveren van diverse woningen. Van (gedeeltelijke) renovaties tot het complete ontwerp van nieuwbouwhuizen, appartementen of villa’s; dankzij onze uiteenlopende projecten hebben we ervaring met vele bouwstijlen. We onderscheiden ons onder andere door een diversiteit aan bouwstijlen, zoals:

  • Landelijk wonen
  • Exclusief wonen
  • Stedelijk wonen


De kracht van Het Fundament Architectuur zit ook in de turn key oplevering. We ontzorgen u door het leveren van een totaalpakket: van het maken van een goed ontwerp, het aanvragen van vergunningen, het begeleiden van de bouw en de kostenbewaking.

Bekijk onze recente projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van Het Fundament Architectuur.